MONTEREY, Kalifornia ♥

well now, we call this the act of mating
but there are several other very important differences
between human beings and animals that you should know about it

IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

chata jess

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
tony
dżemor

Liczba postów: 69

PisanieTemat: Re: chata jess   Sro Maj 11, 2011 10:22 pm

ale tony nie uslyszal bo woda za glosno sie lała. wyszedł spod prysznica nagi i ociekający wodą i takim tez stanie poszedl do sypialni jess zostawiajac za soba mokre plamy. oparl sie zalotnie o framugę (czy jak sie to nazywa) w drzwiach. - nie moglem znalezc recznikow. - wyjasnil, woda na jego chudej aczkolwiek ladnej i opalonej klacie blyszczala, moglo sie wydawac ze jestem edwardem cullenem, albo innym rownie blyszczacym wampirem. tony zlustrowal wzrokiem jess w jego koszulce, zawsze pociagaly go dziewczyny w jego koszulkach. - seksownie wygladasz. - rzucil szczerzac sie do niej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jessica
dżemor

Liczba postów: 35

PisanieTemat: Re: chata jess   Sro Maj 11, 2011 10:33 pm

-Dzięki- odpowiedziała z zalotnym uśmiechem. Podeszła do niego i ustami 'zdjeła' mu z policzka ściekającą krople wody. - Jesteś zmęczony?- zapytała z uśmiechem. Tej to seksu zawsze było mało. -Jeśli jesteś to powiedz, poleżymy tylko.- dodała. Jej ciało było już całe wilgotne od jego ciała, podniecał ją.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
tony
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Sro Maj 11, 2011 10:35 pm

owszem było mało to widać, ale tony był już zmęczony. ugryzł ją w szyję. - jestem zmęczony. -mruknal calujac ja w czolo. podszedl do lozka i polozyl sie. i kiedys tam zasnal bo ja tez juz zasypiam. xdd
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
tony
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:11 pm

przyjechal jakims lanserskim samochodem, juz nie pierdolil sie z pukaniem i wszedl do domu. pewnie sie troche najebal i potknal o wieszak, ale kit. - heeeeeej duuupeczko, gdzie jestes ? - krzyknal trzymajac sie sciany bo podloga zaczela sie ruszac ;/
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jessica
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:15 pm

Jess stała przy oknie patrząc się na jego samochód. -już ide- krzykneła i pobiegła do przed pokoju żeby sie przywitać. oparła się seksownie o ściane przed nim -Ale dupa...- powiedziała z uśmiechem, podeszła i pocałowała go
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
tony
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:21 pm

-.- pierdolne cie kiedys za to xD

-z ciebie. - mruknal i zblizyl sie do niej. polozyl jej rece na posladkach i przyciagnal tak blisko ze juz blizej sie nie dalo. a potem ja pocalowal oczywiscie ze z jezyczkiem. yummy.
pozniej wyciagnal gumke z kieszeni i zamachal jej przed nosem. - pobawimy sie ? - zapytal unoszac brew.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jessica
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:30 pm

Mmm.. jasne.- odpowiedziała dysząc z podniecenia. Wzieła gumke i zaczeła zdejmować Tonemu spodnie. Zsuneła je do ud wsadzając w nie ręce na jego pośladkach i zsuwając sie po jego ciele. Rozerwała paczke prezerwatywy zębami i usiłowała wsadzić prezerwatywe na jego sterczącego penisa. xd
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
tony
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:40 pm

yummy, demon seksu. pomogl jej zalozyc gumke i sciagnal z niej spodnie i przyparl do sciany, posadzil ja sobie na biodrach i wszedl w nia. szybko i ostro, tak jak lubi. mruczac z podniecenia zaczal gryzc ja w ucho.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jessica
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:47 pm

odchylała szyje z podniecenia lecz przeszkadzała jej w tym ściana... Złapała Tonego za biodra i przyciągała go jeszcze bliżej i bliżej... Tony przeszedł jej wszelkie wymagania. Widziała że jest zmęczony trzymaniem jej. -Chodz... sypialnia- wyszeptała drżącym głosem
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
tony
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:49 pm

przezucil ja sobie na ramie i poszedl do pokoju. rzucil ja na lozko a potem sam sie rzucil na nia xdd lecz tym razem wszedl w nia tu uwaga jezykiem, i zrobil nim nawet caly alfabet. dobry byl. ale nie mlaskal przy tym, bez przesady.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jessica
dżemor

PisanieTemat: Re: chata jess   Czw Cze 02, 2011 10:59 pm

Jess już zaczynała myśleć jak mu sie odwdzięczy... Pomyślała że jak zrobi mu loda to to nie będzie go wystarczająco zadowalało. -Chesz wypróbować jakąś pozycje?- wyjęczała. -Ale teraz nie odpowiadaj, nie przerywaj....- dodała xd
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

chata jess

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2