|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
tony dżemor

Liczba postów: 69 Join date: 07/05/2011 Age: 22
 | Temat: Re: chata jess Sro Maj 11, 2011 10:22 pm | |
| ale tony nie uslyszal bo woda za glosno sie lała. wyszedł spod prysznica nagi i ociekający wodą i takim tez stanie poszedl do sypialni jess zostawiajac za soba mokre plamy. oparl sie zalotnie o framugę (czy jak sie to nazywa) w drzwiach. - nie moglem znalezc recznikow. - wyjasnil, woda na jego chudej aczkolwiek ladnej i opalonej klacie blyszczala, moglo sie wydawac ze jestem edwardem cullenem, albo innym rownie blyszczacym wampirem. tony zlustrowal wzrokiem jess w jego koszulce, zawsze pociagaly go dziewczyny w jego koszulkach. - seksownie wygladasz. - rzucil szczerzac sie do niej. |
|
 | |
jessica dżemor

Liczba postów: 35 Join date: 07/05/2011
 | Temat: Re: chata jess Sro Maj 11, 2011 10:33 pm | |
| -Dzięki- odpowiedziała z zalotnym uśmiechem. Podeszła do niego i ustami 'zdjeła' mu z policzka ściekającą krople wody. - Jesteś zmęczony?- zapytała z uśmiechem. Tej to seksu zawsze było mało. -Jeśli jesteś to powiedz, poleżymy tylko.- dodała. Jej ciało było już całe wilgotne od jego ciała, podniecał ją. |
|
 | |
tony dżemor

| Temat: Re: chata jess Sro Maj 11, 2011 10:35 pm | |
| owszem było mało to widać, ale tony był już zmęczony. ugryzł ją w szyję. - jestem zmęczony. -mruknal calujac ja w czolo. podszedl do lozka i polozyl sie. i kiedys tam zasnal bo ja tez juz zasypiam. xdd |
|
 | |
tony dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:11 pm | |
| przyjechal jakims lanserskim samochodem, juz nie pierdolil sie z pukaniem i wszedl do domu. pewnie sie troche najebal i potknal o wieszak, ale kit. - heeeeeej duuupeczko, gdzie jestes ? - krzyknal trzymajac sie sciany bo podloga zaczela sie ruszac ;/ |
|
 | |
jessica dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:15 pm | |
| Jess stała przy oknie patrząc się na jego samochód. -już ide- krzykneła i pobiegła do przed pokoju żeby sie przywitać. oparła się seksownie o ściane przed nim -Ale dupa...- powiedziała z uśmiechem, podeszła i pocałowała go |
|
 | |
tony dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:21 pm | |
| -.- pierdolne cie kiedys za to xD
-z ciebie. - mruknal i zblizyl sie do niej. polozyl jej rece na posladkach i przyciagnal tak blisko ze juz blizej sie nie dalo. a potem ja pocalowal oczywiscie ze z jezyczkiem. yummy. pozniej wyciagnal gumke z kieszeni i zamachal jej przed nosem. - pobawimy sie ? - zapytal unoszac brew. |
|
 | |
jessica dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:30 pm | |
| Mmm.. jasne.- odpowiedziała dysząc z podniecenia. Wzieła gumke i zaczeła zdejmować Tonemu spodnie. Zsuneła je do ud wsadzając w nie ręce na jego pośladkach i zsuwając sie po jego ciele. Rozerwała paczke prezerwatywy zębami i usiłowała wsadzić prezerwatywe na jego sterczącego penisa. xd |
|
 | |
tony dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:40 pm | |
| yummy, demon seksu. pomogl jej zalozyc gumke i sciagnal z niej spodnie i przyparl do sciany, posadzil ja sobie na biodrach i wszedl w nia. szybko i ostro, tak jak lubi. mruczac z podniecenia zaczal gryzc ja w ucho. |
|
 | |
jessica dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:47 pm | |
| odchylała szyje z podniecenia lecz przeszkadzała jej w tym ściana... Złapała Tonego za biodra i przyciągała go jeszcze bliżej i bliżej... Tony przeszedł jej wszelkie wymagania. Widziała że jest zmęczony trzymaniem jej. -Chodz... sypialnia- wyszeptała drżącym głosem |
|
 | |
tony dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:49 pm | |
| przezucil ja sobie na ramie i poszedl do pokoju. rzucil ja na lozko a potem sam sie rzucil na nia xdd lecz tym razem wszedl w nia tu uwaga jezykiem, i zrobil nim nawet caly alfabet. dobry byl. ale nie mlaskal przy tym, bez przesady. |
|
 | |
jessica dżemor

| Temat: Re: chata jess Czw Cze 02, 2011 10:59 pm | |
| Jess już zaczynała myśleć jak mu sie odwdzięczy... Pomyślała że jak zrobi mu loda to to nie będzie go wystarczająco zadowalało. -Chesz wypróbować jakąś pozycje?- wyjęczała. -Ale teraz nie odpowiadaj, nie przerywaj....- dodała xd
|
|
 | |
|